Make your own free website on Tripod.com

::write 4 fun::

::Verhalen::
::Home::
::The Nobodies::
::Links::
::verhalen::
::Informatie::
::Contact::
::Chatten::

Hier hebben jullie alvast een voorproefje van een verhaal dat we hebben geschreven.

In het boek staan verschillende verhalen. Niet alleen problemen, maar ook enge verhalen. Hier komt alvast een klein stukje van een verhaal. Veel plezier!!
 
WAARSCHUWING!!! DIT IS EEN ENG VERHAAL!!! 10 JAAR EN OUDER!!!
 

Woedend draaide haar moeder ze zich om. Ze had rode vlekken in haar nek. Sheila haatte dat. Altijd kreeg ze daar een akelig gevoel bij. Sheila stopte met lopen. Maar haar moeder liep met stijve passen weg. Sheila draaide zich om en rende terug naar haar kamer. Haar haar zwiepte vrolijk van de ene kant naar de andere kant. Maar ze voelde zich helemaal niet vrolijk. Ze hoopte maar dat Richard er nog was. Ze ging langzamer rennen. Ze kwam aan bij de lift. Ze drukte op de knop en wachtte af. “PIENG!”

De lift kwam met een suizend geluid aan. De deur vloog open. Sheila verstijfde van schrik. Wat daar in de lift lag was wel zo verschrikkelijk.
 
 
 
 
 
 

HIer onder kun je de flap tekst van het boek "Serieuze verhalen" lezen:
 

Serieuze Verhalen...

 

Een leuk boek met veel soorten verhalen. Ze gaan allemaal over het serieuze leven en hoe je als kind daar doorheen moet komen. Dit is een boek met vele illustraties. Maaike, Maria, Charlotte en Sheila hebben het erg moeilijk. Misschien herken je wel dingen uit de verhalen die jij ook hebt meegemaakt. Dit boek is voor jong en oud. En voor jongens en meisjes.

Meer lezen? zie ::Contact::